Laseja

Nyt facebookista löytyi toisenkinlainen hyöty kavereiden metsästämisen ohelle: Ostin asevelihinnalla viimenkin muutaman järkevämmän lasin Canonin 400D:ni ympärille , jonka kittilinssi on selkeästi aika …vaatimaton..ainakin vähänkin hämärimmissä olosuhteissa. ”Kun vähintään ISO800:lle joutuu vetämään koko ajan, niin kohiseminen alkaa jossain kohdassa ottamaan pattiin”. Vanha viidakon sanonta.

Valovoimaisempaa kamaa peliin, siis.

Kaupan olivat Canonin miedosti elektroniikka-vikainen 28-80mm patarautalasi, (jonka ihan tarkkaa tyyppiä en tiedä edelleenkään)+ Kenkon lasisuoja, Tokinan AF-193 19-35mm laajis + Hoya UV, sekä Sigman 70-300:n F4-5.6 APO Macro Super II tele/makro + Sigman 58mm UV. Vaikka jokainen oli käytetty (ja Canonissa kuulemma saattaa olla jopa ajoittaisia elektroniikkavikoja), ei hankintahinta 300€ ollut koko satsista paha ja jokainen lasi on ihan taatusti parempi kuin nykyään nokalla oleva.

Muutama testiotto vaikutti, että kaikki ovat ainakin suoria ja nyt odottelen vain sateen loppumista jotta pääsen kokeilemaan mokomia käytännössä ihan vakavissaan.
Mukavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: