Lenkkeilyä:Kuninkaantie hallinnassa

Pikku päiväretki on sitten takanapäin. Rekola-Lieto-Rekola. 488,6 km yhteensä. Ja jummaleisson miten kuumassa. Ekaa keraa varmaan koskaan suomen kesässä tuli olo että nyt vois vähän viilentyä ja paikalla! Huhhuh. Tuli läskille hiki.

Noh,pitkä Triumphmies käväisi pyöränrakkineensa kanssa eilen pihalla ja houkutteli lähtemään kummankin tuttujen luo…kutsutaan heitä vaikkapa viuluviikareiksi…Lietoon, joka maantietoa taitamattomille kerrottakoon sijaitsee Turusta parit kympit koilliseen.

Starttasimme aikaisin (mediatyöntekijälle 7:30 viikonloppuna ON helvwetin aikaisin…) ja painelimme kuninkaantietä miten kuten seuraillen kohti länttä varsin tuttuja reittejä alkaen jostakin Espoosta. Reitti on muuten ihan jees ja kiva ja varmaankin useimmille matkamotorismia harrastavalle tuttuakin tutumpi, mutta Salo on vähän musta aukko tällä legillä. Saloon päin mentäessä oikeastaan mikään ei ole sellainen …the reitti, vaan joka tapauksessa Siuntionsta eteenpäin joutuu painelemaan aika pitkiä pätkiä varsin tylsää baanaa. Tähän pitäisi keksiä jokin muu vaihtoehto..
Itäinen kuninkaantien pätkä oli muuten ihan loistavassa kunnossa pikku hiekkakillereitä lukuunottamatta. Uutta asvalttia ja samperin haastava pätkä. Kivaa.

Muuten tosi mukava päivä, mutta pähkäilin vain taas kerran kuinka onkaan ihan päivästä kiinni miten kulkee. Välillä ajaa jäykästi kuin sanonkomikä ja toisinaan onnistuu taas ihan kaikki. Kumma juttu. Veikkaan kuitenkin että ajetut kilsat jossain kohdasssa alkavat olla armeliaampia ja suhteellisesti mukavampia kilsoja on tulevaisuudessa enenevissä määrin matkamiehen seurana. Jää nähtäväksi.

Takaisintullessa innostuin säätämään takapään jousitusta muutamaankin otteeseen ja huomasin bonuksena että vasemman puolen iskari tihkuu öljyä. Saakeli vieköön. Toivottavasti ei pahene. Muuten sain viimein paluumatkalla fillarin lisäksi myös itseni siihen tilaan että ajaminen oli ajoittain ihan tosi kivaa. Välillä se näköjään vain toimii ja välillä ei. Outoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: