Kumijuttuja

Näin kesäisin tulee kirjoitettua aika tavalla…moottoripyöräilystä. Yllätys, yllätys.

No kävihän nimittäin niin, että…
Ajellessani Turenkiin viime torstaina varsin mukavassa seurassa eräässä mutkassa takanen vähän niinkuin luiskahti. Homma ei sinänsä ollut ihme, eikä aiheuta muita tilastomerkintöjä, koska suoran päässä täysin vasten pärstää paistanut mollikka vaihtui yhtäkkisesti sekä täysin varjoon että aika jyrkkään alaoikealle taittuvaan paska-asvalttiseen mutkaan, jossa hiekkaa. (Näin joku seurueesta oli ehtinyt tulkita..Ihme että tässä vielä kirjoitellaan moisesta..).

Tapahtuman jälkeen tuntui ajaminen muutenkin (pelästyksen ohella) edelleen vähän oudolta hommalta mutkien kohdalla, (kun aiheeseen selvästi kiinnitti enemmän huomiota) ja kotiin palattua eikun tutkimukset käyntiin.

Homman nimi oli loppujen lopuksi aika helppoa tulkintaa: etupirelli MTR jokusaatana ja taka-Bridgestonen Battalax BT 020 olivatkin yks kaks kesän mutkateiden ansiosta finaalissa! 1,5 mm kulutuspintaa enää jäljellä ja pito näköjään ihan gone.
No voe helvettiläinen!

Alkuemminnän ja tiukan taloudellisen tilanteen tarkastamisen jälkeen painelin äkkiä .ORGin sivuille tutustumaan millä kaltaiseni enempi maanteillä viihtyvät tyypit tapaavat ajella. Otin tiukan tilastotieteiljä-asenteen, seurasin useita keskusteluthreadeja, piipitin lähipiirille, piereskelin, raakkasin ääripäät pois ja tulokseksi tuli… tadadadattadaaa…

Metzelerin Roadtec Z6 oli vähiten haukuttu, joten sellaiset sitten tilaamaan. Ajokaveri edellämainitulla Turenginreissulla kahvia hörppiessä oli vinkannut kohtuuhintaisesta suomalaisyrityksestä, joka tekisi edes vähän halvemmalla hommat.

Pirr! Haloo! Päivää!

343e oli hinta pikku neuvotteluiden jälkeen alta-alle. Aika kallista mut emäntä on. Tai jotakin siihen suuntaan.
Huominen näyttää miten uuden tassut sitten pitävät.. Kunhan nyt malttaisi ajaa edes vähän sisään ensin…NEWS UPDATE: Ei sitten ollut etunaggi saapunutkaan, joten perjantaina uus yritys. END.

Seuraavaksi tällä palstalla todennäköisimmin kuultavana rengasuutisia. Ja jos ei kuulu, niin en edellämainittuja nakkeja varmaankaan suosittele. Hähä.

Sellasia sekavuuksia.

-w-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: