Lisää listoja-yömättöjen top 10 or something

Eli tälle listalle otetaan vain kello 0300-0600 syötyjä eväitä.
Mmm-m.

Kebab valkosipulilla
Hesen kanakerros
Kaisanimen nakkarin kaikki tuotteet
Paahtis-kapris-juusto-pippuri-sinaappi-tomaatti kotiuunissa veden kera
Falafeli miili (oikolukijat huom!)
Toissapäiväinen pizzasiivu

3 vastausta artikkeliin “Lisää listoja-yömättöjen top 10 or something

  1. Cheddarilla täytetyt jalapeot ja valkosipulimajoneesi sekä kasvishampurilainen aurajuuston kera (hillitön slaissi sitä aurajuustoa!). Nämä Tammelan grilliltä. Tähän vielä sikaisot ranskikset Ullan grilliltä. Siinä Tampereen paras menu kolmen ja kuuden välillä. Lihansyöjät saavat olla eri mieltä.Mikä tahansa edellisenä päivänä/iltana tehty ruoka jääkaapista. Kunhan sitä on paljon, ei ole liian terveellistä ja voi syödä ketsupin kanssa.

  2. Rytmin ja himan välistä löytyy Harrin Nakki ja Ananashampurilainen… On se vaan ihme, että jollain pervolla tavalla ananasviipale hampparin välissä on aivan tautisen hyvä juttu… Löytyneeköhän mistään muualta maailmasta??? Niin ja tietty sitten kaikki mällit rinnuksilla ja ympäri naamaa…

  3. Pizza, mikä tahansa käy, jos sitä yöllä saa. Ison Roban Big Mama’sin Vege Oriental on hyvä esimerkki: niin suolainen ja hassu, ettei selvinpäin maistu, mutta aamuyöllä jumalaista. Soijaa, kapriksia, tomaattia ainakin. Muita täytteitä en muista, kun nyt en todellakaan sitä syö kuin aamuyöllä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: