Inhokkeja sata

SATUNNAISELLE LUKIJALLE!
Reissu maailman turuille löytyy päivä päivältä skrollaamalla tämän sivun oikeassa alalaidassa olevan archives-otsikon kohdalle.

Eka matkapäivä on 1.7.2005
-aw-

JA SITTEN ASIAAN:

Se on nyt sitten perustettu…eli inhokkisanalista.
Tässä ystävättäreni kanssa kelailimme notta niitähän muuten on.
(Lisääminen onnistuu comments/post a comment-napin takaa….muista jättää kommenttisi ”anonymous” taikka nimimerkillä, niin johan näkyy aikanaan comments-napin takana, jollei suoraan ruudulla)

Myöhemmin kyseisestä materiaalista muodostuu bullshit-generaattori, jolla ärsyttää kenet tahansa ja koska tahansa muodostamalla lauseita allaolevista.
………………… JA ! …………………………..
Odota rauhassa kommenttisi ilmestymistä. Lisäilen niitä esiin aina kun joudan.
Eli Orwellilainen Isoveli valvoo liikennettä nykyään. Jotain tasoa. Edes huonoa.

Heti alkuun löytyivät ainakin seuraavat:

paituli
jutska
sokkari
kalsarit (naisten puhuttessa omista alusvaatteistaan)
tissiliivit (kts em)
mällit (kaikissa merkityksissään)
bansku (tai yhä pahempi suomalaisella ääntämyksellä Pansku)
konkku (konjakki)
moonikset
kiisseli (termi keskioluelle jostain 90-luvulta)

…jatkuuu…comments-napin takana jossei näy suoraan tämän listan jatkeena…ja kiitos verbaalisille lahjoittajille

110 vastausta artikkeliin “Inhokkeja sata

  1. kipuilla (yök!!!!)tavis pitkässä juoksussabilestääämppäri (mp3)romppu (vihattu tuota sanaa alusta asti)läppäribisoschooffenisidukkahäppäri (happy hour)ja nykyinen inhokkikeisari:”hauskana tyyppinä” kutsutaan jotain laitetta HÄRPÄTTIMEKSI (niiin saatanan wanha, etkä sinä sitä keksinyt, pässi. et ole siis hauska. Mee takas pöntölle lukemaan niitä mikrobittejä, senkin INSINÖRTTI, hehhen heh.)

  2. <>Elikä<> (Lausutaan ”elikkä”. Raivostuttava etenkin, kun sanalla aloitetaan vaikkapa jokin presentaatio. Mikä ihmeen ”elikkä” kun vielä ei olla kuultukaan mitään, mihin ”eli” -rinnastus viittaisi??)<>Tavan<> (Mikä tämä on? Tavallinen? Tavanomainen?)<>Äiskä<><>Suomee ja savvoo, hiljoo ja kovvoo<> (Tällä viitataan puhujan olemattomaan kielitaitoon. Muistaako kukaan kammottavaa Napakymppi-ohjelmaa, jossa tätä viljeltiin tiuhaan tahtiin?)<>Tihkua seksiä<> (Tulee aika etovat assosiaatiot…)<>Missi-Saija<> (ja muut vastaavat tarkenteet jostain puolijulkkiksesta puhuttaessa. Käytetään yleensä vain naisten yhteydessä.)<>mediapersoona<> (Tyyppi, josta kukaan ei oikeastaan tiedä, miten se alunperin on lehtien palstoille eksynyt. Samaa sarjaa kaikki muutkin xxxpersoonat, vrt. kulttuuripersoona.)<>salarakas<>

  3. antaa rispektii ja supporttii ym. idioottimaiset suorat käännökset, joita tulee nykyään kuin sieniä sateella. Hyi helvetti!raitti=spraittivaltavaa – samassa tilanteessa jossa sanotaan ”mahtavaa!” ”siistii!” tms.laatukäsikirja – tosi laadukkaan koulumme intranetissä oleva osio. Laatu kai se on huonokin laatu.olla ämpärikännissädaaa! – tää on tätä pissiskieltä

  4. sapas: erään ravintolan lanseeraama termi suomalaisille tapaksilleenseropi: sekarotuinen koirajeesusteippi: saakeli, sen nimi on roudari. Vielä pahempaa, ihmiset väittelevät siitä, miksi sen nimi on jeesusteippi – siksikö, että se pitää vaikka Jeesuksen ristillä vai siksikö, että se pelastaa tilanteessa kuin tilanteessa.

  5. Sisko ja sen veli, sekä kaikki muut tällä kaavalla muodostetut lauseet. Se ei ole millään tavalla huvittavaa. TV-sarjan nimenä (joka myötä tämä tapa on ilmeisesti tullut) käy juuri ja juuri, mutta muussa käytössä ei, ei, ei, EI!

  6. Tietyt naisen rinnoista käytettävät nimitykset, kuten daisarit (voiko juntimpaa sanaa olla!).Samaan junttiosastoon menee myös hinkit, kannut jne.Teinijätkäsanastoa, ja täysin anteeksi antamatonta, jos aikuinen mies käyttää näitä puheessaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: