Reunioneden Vaarat

No viime viikonloppuhan meni sitten lempiharrastukseni alkoholin parissa. Tai ainakin tuntui siltä.
Ensin perjantaina painelin lähes pystylähdöllä töistä vanhojen inttikavereiden kanssa syömään ja juomaan La Famiglia (kirjoitinkohan oikein?) merkkiseen raflaan ja lauantaina taas töiden kautta osaillistuin pyörättömiin kokoontumisajoihin koneinsinööri A:n luona lammasta napaan mättäen.
Tuon kaltaiset tapahtumat ovat aivan mahtavia joka kerran, mutta toipumiseen menee aina viikko.Varsinkin sunnuntainen yllätyskeikka….töihin taas kerran…oli vähän enempi takkuista tavaraa.

Kuvassa Navigaattorimme I Tukholmassa
Kyllä se viikonlopun reissukuvien toljottaminen toi taas tehdyn turneen (tarinaa aiemmin tässä blogissa alkaen 1.7.) miellyttävällä tavalla mieleen. Varovasti uskaltauduin ehdottelemaan tulevan kesän reissua 2006… Tällä hetkellä osaanotto oli vielä vaisuhko perhe- ja muista syistä johtuen, mutta kunhan tuossa kevätaurinko alkaa taas lämmittämään ja vaimot/avopuoliskot unohtavat edellisen keikan synnyttämän tarpeen napista, niin eiköhän se menokenkä baanalle ala polttelemaan itse kutakin. Vaikeita paikkoja parisuhde-eläjille luonnollisesti.

Viikonlopun ikävin uutinen tuli uskolliselta Kaptahilta, joka totesi A.Nussin vieneen mainiosti palvelleen KTM 640 ADVENTUREn (Rekno:CV-33) Keskellä kirkasta päivää mokoma lähti Lauttasaaresta, tuosta meren ja rauhallisuuden tyyssijasta, jossa ulostetaankin pelkästään kukkia.
Ikävä tapahtuma kerta kaikkiaan.

Eli mikäli vastaasi tulee nyt vastaava kotari, jonka kuski näyttää epäilyttävältä, niin ota huomioon, että fillari saattaa olla anastettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: