Kohta alkaa kausi!

Arska mollaa ja lumi sulaa. Aika mahtava homma.
Kaverin tuossa vieraillessa tulevan kesän jäämeren matkasuunnitelmien kanssa, pistin pääsiäisen kunniaksi pienen japanilaisen kuusisataakuutioisen hetkeksi käyntiin ja kiillotin kypärästä visiirin. Olipas mukavan tuntuista.
Kamala polte tien päällehän siitä sitten seurasi välittömästi, mutta maltoin nyt vielä mieleni.. Aihetta ei myöskään helpottanut palaakaan ”Moto”-lehden ylistävät arviot uudesta Triumphin STstä huikeine kuvineen jostain etelä-Afrikan suorilta baanoilta….huoh…
Jonain päivänä tuo kyseinen mopo on vielä allani, sanokaa minun sanoneen…Muutama viikko vielä tälläistä keliä, niin kaivan tuon nykyisen kaksipyöräisen katakombeista, pukeudun kuin michelin-ukko ja painun baanalle joka tapauksessa edes vähän. Kohta on yksinkertaisesti pakko.
Joku hätäinen uusi gixeri näytti pyörivän nyt jo Koiviksen tienoilla, mutta kyllä se aika viileältä touhulta vähän vaikutti auton hytistä seurattuna. Ne nuoremmat…

Muuten tuli otettua nuo munabileet varsin iisisti.
Sukulaisia kävi runsain mitoin popsimassa lammasta kitusiin, viinaa tuli juotua aikalailla nolla ja nukuttua ainakin sata tuntia per yö. Pari kirjaa sain luettua ja kaiken kaikkiaan tuli lepäiltyä pitkästä aikaa oikein kunnolla. Tässähän on muuttumassa kunnolliseksi. Hyi olkoon.
Teki joka tapauksessa aika tissiä.

Varmaankin pääsiäisrentoutumisen syytä, että tein myös periaatepäätöksen olla tekemättä salaojia tänä kesänä. En minä jaksa. Eikä huvita.
Taidan ottaa tän kesän nyt ihan lungisti reissaillen ja katselen noita suuria päätöksiä sitten taas ensi kevään puolella. Toi tönö on kuitenkin tönöttänyt tossa jo viiskytä vuotta kastuen ja kuivuen aina vuodenaikojen mukaan, niin yks kesä sinne tai tänne ei tee kesää eikä talvea.

Varsin helpottava päätös kaiken kaikkiaan. Huhhuh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: