Satunnaisen bailaajan pikkuopas

Koska luet tätä, olet ilmeisimmin saanut kutsun pikku tilaisuuteen.
Kolmevitoset nyt menevät/menivät vähän niinkuin työn merkeissä taas kerran, mutta vietetään nyt sitäkin huikeammat kestit tupiksien muodossa. Kostoksi.

Ketä tulossa ?
Noh, tämä kutsu meni lähes kaikille, jota puhelinmuistiosta löytyi. Viiteryhminä mm vanhat ja uudet kaverit, vanhat bändikaverit, SuuriSeikkailu-crew, sukulaiset, kollegat… Vähintäänkin värikästä, sanoisin. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä löysästi laskien ehkä nelisenkymmentä. Tähän kun lisää ilmottautumatta jättäneet, tv-tyypit, joiden aikatauluista ei ota kukaan selvää, sekä satunnaiset (mutta harvat) peruutukset, niin….ei mitään hajua määrästä. Hehe.

Homman nimi ?
Hätäisimpien olisi syytä saapua noin klo 16 ja siitä sitten kotitilanteen, uskonnon ja mukeloiden nukkumisien etc. mukaan pitkin iltapäivää ja iltaa.

Juoma ?
Boolia tulee olemaan, mutta suosittelen varautumaan myös perinteisellä OPM-(omat- pullot-megeen) meinigillä, koska kaltaisemme vanhat reliikit tuppaavat olemaan niin kovin vaativaisia ja viinikellarini kuitenkin liian pieni täyttämään vaativaa makuanne.

Syömä ?
Koska keitokseni ovat vähintäänkin arveluttavia, suosittelen pienimuotoista nyyttärihommaa. Suolapalaa itselle ja lähinaapurille. Toki koitan itsekin saada aikaiseksi kaiken maailman jauhonyyttejä, mutta näin tappiot minimoidaan keitosten suistuessa syteen tai saveen.

Pulkkailu ?
Aivan oikein…Mikäli lunta on, viritetään hirmuiset pulkkakarkelot lähesellä mäellä halukkaille. Jallukahvia termariin ja baanalle. Ei osallistumispakkoa ja säävarauksella. Hankin muutamia toki, mutta jos pulkka kulkee helposti mukana, niin ota megeen. Lupaan palauttaa tämän talven aikana.

Sauna ?
Lämmitetään haluttaessa. Pyyhe pykälään, jos mieli tekee oikeaan puusaunaan, jota on myös eteläsuomen parhaaksi haukuttu. Sisältää saunavuorojen ratkaisemisen panimalla.

DJ/Musiikki ?
Isäntä soitttaa välillä Jamppa Tuomisen best-of kokoelmaa ja laulaa mukana

Kaljakauppaan tulomatkalla ?
Rekolan sykkivästä keskustasta löytyy sekä K-market että Ruokavarasto a.k.a roskis
150m pelialueesta.

Jatkot ?
kts seuraava kohta

Baariin ?
Paikallinen Rav. Paradice palvelee 200m päässä 3,40 hintaisilla tuopeilla niitä, jotka haluavat kokea aitoa lähiötunnelmaa
Kysyn Arjalta jos vaikka suostuisi pitämään putiikkia auki tavallista pitempään. Tämä toimenpide peruutetaan, mikäli residenssini antimet tyydyttävät kaikkien makua.

Jatkojen jatkot
Vähäks jännää…ja vähintääkin sekavaa.

Yöpyminen ?
Sopii toki. Yläkertaa voi käyttää nopeusjärjestyksessä. Nopeimmin juopuneet nukkuvat mukavammin. Hitaat aamuyön fiilistelijät lattialla. Luonto hoitaa loput.

Olen nyt lukenut edellisen ja haluan bileisiin, eli MITEN?

Junalla
K-junalla Rekolan asemalle. Noin kolmen minuutin kävelyllä selviää ja juopuneilla saattaa kestää jopa viis. Kulkee noin yökolmeen 20min/puolen tunnin/tunnin välein suuntaan ja toiseen. Karttaa oikeaan suuntaan en nyt saakaan aikaiseksi koneeni levittyä.

Kohtisuoraan omakotitaloaluetta kohti kävelemällä aseman portaat nousten löytyy oikea suunta. Siitä ekasta mahdollisesta kävelytiestä vasempaan ja oikealle taittuvan mutkan kautta noin 200m. Siitä pirr.
http://www.reittiopas.fi kertoo junista ja bussista tarkemmin.
Oikeasti helppo keikka. Ja halpa.. olisko peräti 3,40e/kärsä.

Taxilla
Stadista joku 35-40e

Bussilla
730 Rautatientorilta. Rekolan K-kaupan jälkeen pois. Vähän hitaampaa kuin junalla, mutta tulee Hämeentietä pitkin syrjäisen rannikkokaupungin päässä n3,40e.

Autolla (jaa miks?)
Tuusulan- tai lahdentietä KORSOn liittymään. Tulet etelästä päin ajatellen ikäänkuin maantieteellisesti ensin ohi …Uraa pitkin kunnes vesitornit näkyvissä. Siitä NESTEEN paikkeilta REKOLAn kyltti. Pari hankalaa mutkaa välissä. Seuraa kylttejä.
Rekolantietä suoraan kunnes oikealla puolella näkyy yllämainitun kuvauksen mukainen kämppä. (150m ENNEN ”keskustan” shelliä ja K-kauppaa).
Rekolan ala-asteen parkkikselle voi jättää kärryn. Kävelyä 50 m. Piha on liian pieni useille elintasokoteloille. Prätkät mahtuvat. Hehe.
Parkkis pohjoisesta päin tullessa vasemmalla puolella. Mut oikeasti kotilo kannattaa jättää kotiin, ku tää reittikin on näin hankala selittää.

Huhhuh, olikohan tässä kaikki ?
Toivottavasti saavut yksin/avec/nelinkontin ja otat lähiöminän itsetäsi esiin. Soitelkaapa rohkeasti jos jotain jäi sanomatta. VASTAUSPYYNNÖT TAMMIKUUN LOPPUUN MENNESSÄ, joko piippamalla, mailitse tai kirjoittamalla tähän blogiin. Tämä vain siksi, notta tiedän paniikin laadun ja boolin määrän.
Kiitos ja anteeksi.
Erittäin tervetuloa! Mukava nähdä teitä kaikkia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: