Kattomiehen mietteitä

Ai jummaleisson. Mää oon miäs. Sisäkatto meni faijan avustuksella paikalleen notta pölähti.Ekaks viitisen tuntia kimpass ja loput ite.

Meinasin vielä luovuttaa kun pari pahaa palaa jäi jäljelle, mutta jokin hulluus sai yliotteen ja pitkin yötä tuli hommasta valmista. Nyt väsyttää aika tavalla, mutta mieli on hyvä, kun sai tehtyä vähän enemmän kuin piti.

Seuraavana vaiheessa kaappien ovista parit zentit poies, ni menevät uuden katon kanssa mukavasti mestoilleen. Jos oikein puristas, ni pääsis seiniin kiinni ennen viikonloppua. Prätkämessut nimittäin lähestyvät ja niiden aikana ei voi remontoida seiniä tai yleensä mitään. Tai kuuleman mukaan kännissä se ei kannata…Kattoo nyt quis käy. Intoa olis ku pienessä kylässä painaa huonetta eteenpäin et hyvässä lykyssä matalan profiilin messut tiedossa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: