Remonttihommaa

Vähän vähäiselle jää tämä blogiin kirjoittaminen kun kone on edelleen veks pelistä.

Joka tapauksessa lisäsiiven remontti räjähti viimein käyntiin. Vanhan tapetin poistaminen ei sitten sujunutkaan ihan noin vain ja pinnasta tuli kaikkea muuta kuin tasainen. Käsityön aito leima tulee näkymään täsää tilassa. Pohjamaalaaminen vei insuliitista syntyvän pölyn pois ja nyt pitäisi enää päättää mikä lopullinen pinta tulee olemaan loppujen lopuksi. Tuollainen vanha seinä on kaikkea muuta kuin kiitollinen korjattava. Yksi vaihtoehto olisi Gyprocin laittaminen joka pinnalle ..

Kipsilevytkin pitää kuitenkin päällemaalata ja pinnottaa jne, ja mun taidoilla jäljestä ei tule tasainen, joten taidan unohtaa tämän vaihtoehdon. Taidan tyytyä koristemaaliin, jossa on tasoite mukana. Á 58e/9L ja menekki 1L/neliö neliöitä ollessa kaikkiaan 30. Tulee tyyriit pinnat joka tapauksessa teki mitä vaan…

Katto olikin sitten ihan oma bisneksensä. Ku halavalla sai haltexia, niin sitähän sitten piti ostaa. Olisi pitänyt ottaa huomioon vaan se, että moisen asentaminen itsekseen on kaikkea muuta kuin helppoa levyn taipuessa päästään aina kun sen nostaa ylös. Ponttia pitää myös käsitellä kuin kipeätä sanonkomämitä ettei se vaurioidu. Hintahan oli siis kuitenkin 5,95/neliö kun Bauhausin MDF-levy olisi ollut 10,90/neliö… Puhumattakaan muista vaihtoehdoista, jotka pitivät pahimmillaan jopa parin kympin neliöhintaa.

Ens kerralla taidan säästää vähän enemmän rahaa, koska toi on tasan viimeinen huone johon tota pintaa tulee. Köyhän pitäs ostaa aina kallista. Piru vieköön. Noh, isäukko lupasi onneksi tulla pelastamaan poikasen taas kerran pulasta ja tulevana tiistaina katosta tulee valmis. Tai ainakin valmiimpi. Se on nyt päätetty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: