Kaikille Mac

Ei mene niinkuin suunnittelee, ei. Olen vilpittömästi sitä mieltä että ihmiskunta kärsii sairaudesta nimeltään PC. On täysin käsittämätöntä että noin kymmenen vuoden PC-kokemuksella EDELLEEN laite vain toteaa yhtäkkiä et ”emmä toimi”. Perjantaina oli äkkinopee tarkoitus saada puucee kuntoon, tiputtaa käyttöjärjestelmä uudestaan sisään ja kohti remonttihommien valmistelua tehokkaana kuin pienehkö myrsky. Noin kuudensadan buuttaamisen, usean kirosanan ja kyyn otsaan kasvamisen jälkeen lopetin yrittämisen ja menin…paikalliseen. Ei harmittanut enää.

Mulle MAC heti kun on rahaa. Ei siis lähiaikoina.

Hyvä ystäväni, poikkitaiteellinen kameramies saapui kunnostamaan tuolejaan lauantaina noin viisi tuntia sovitusta ja aika kankkusessa. Kellariin se painui manailemaan pienen viskin kera lauleskellen aina välillä. Itse painuin remontoitavan lisäsiiven kaappien tyhjennyshommmiin.

Ensi viikolla pitäis päästä vauhtiin ainakin remontin suhteen (viimeinkin) ja salaojaremonttia varten skannattaville rakennuspiirrustuksillekin vois tehdä jotain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: