Kevät

Kevät tulee. Nyt se on varma. Arska mollasi kiltisti jo useita minuutteja taivaanrannassa idag. Ehkä viisi ja sekin harson läpi. Aika siistiä. Noin kuusi kuukautta enää prätkän esiinottamiselle. Tai jotain.

On siis aika tehdä pitkän tähtäimen taloussuunnitelmia, jotta useat rahaa vievät kesäretket tulevat onnistumaan kuin vetinen tsaigala pöksyihin aivan väärässä kohdassa kutsuja. Fokus tässä kohdassa Via Baltica-, etelä-Saksa-, Sveitsi-, Italia… Talousstatus on aika huolestuttava, mutta tiukasti tonnikala-makaroni-vippaus-linjalla saattaa tämäkin ukko selvitä heinäkuulle.

Eroon tähänastisista luottokorttimeiningeistä tai edes break eveniin vois päästä ennen lähtöä..

Sitten voikin taas pistää piikin punaiselle ja hämmästellä ensi vuonna tasan samaan aikaan täydellistä rahattomuuden tilaa. Noh, pe*saukisen, pa*kapalkkaisen ja ylityöllistetyn ääniön budjetti on aina vähintääkin jännittävässä tilassa eikä tarvitse muuksi muuttuakaan. Rahako muka toisi onnea? Ja pah sanon minä. Uhkarohkeat taloustilanteet Oy:stä päivää. Ja baareihin ei ole muuten sitten hetkeen asiaa..Eikä ruokakauppaan.. 🙂 Spartalaisuutta ilmeisimmin pystyy tutkimaan netistä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: