Hauskaa Uutta Vuotta 2005

Uusi Vuosi on siis otettu vastaan tavallista rauhallisemmin kotioloissa ja vieläpä ihan tarkoituksella. Maailmantilanne ei anna oikein kiksejä raivokkaalle riekkumiselle. Ei nyt mikään tuhkaa-päähän-meininki, vaan ihan vain kokeilumielessä välillä näin. Ihan mukavaahan tuo oli.

Uuden vuoden kunniaksi on taas kerran tehty päätöksiä aktiivisemman elämän aloittamisesta, painon pudottamisesta, iltakaljoittelun lopettamisesta, säännöllisemmän elämäntyylin omaksumisesta jne. Jännää tutkia pitääkö mikään paikkaansa ensimmäisen viikon jälkeen kun laiskuus ja äijäytyminen käyvät näin talvikaudella aina niin kovin äkkiä. Käy lähinnä töissä, suunnittelee kesäretkiä ja vetää unta kuin murmeli.

Moottoripyöräkautta odotellessa. Loppiasena tärähtää pikkuremontti käyntiin. Se on nyt ainakin päätetty. Tai sit ei. Jos huvittaa. Ei voi tietää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: